Ni na zalogi Energijska slika Čelna čakra

Energijska slika Čelna čakra - Lahko naročite tudi po telefonu: na 051/787-637

VPLIV
Psihologija: modrost, inteligenca, vzvišenost, neskončnost. Učenje, zbranost. Spodbuja k umski aktivnosti, usmerja navznoter - pravijo ji barva miru in počitka. Koncentracija, globina, poduhovljenost, mistika. Je navdihujoča, spodbuja razmišljanje. Jasnina, svežina, zračnost. Oddaljeno, tihost, mirnost. Sproščanje uma in duha.
Zdravje: umirja srčni utrip, zmanjšuje ritem dihanja, pomirja. Bolečine v vratu, težave z dihali.
Simbolika modrine: modrost, inteligentnost, nesmrtnost, neskončnost, globokost, vzvišenost, poduhovljenost, mistika.
Horoskop: rak, tehtnica, strelec, vodnar (svetlo modra).

NA SLIKI SO ORIGINAL KRISTALI SWAROVSKI

Moč kristalov

Kristali prinašajo ravnovesje in harmonijo na vseh ravneh energijskega sistema - fizični, čustveni, duševni in duhovni. To ravnotežje prinaša zdravje. So vzorci popolnosti, ki energetskim poljem dajejo ravnotežje in popolno skladnost. Lepota kristala odpre zavest za širša obzorja. Barve nekaterih kristalov ustrezajo barvam čaker in jih tudi uravnavajo.
Kristali so izjemno občutljivi na misli, predstave in vibracije tistih, ki z njimi delajo. Zato jih moramo redno čistiti. Ob čiščenju vzpostavite stik in krepite vašo povezanost z njimi. Pred uporabo za nek določen namen jih vedno očistite. Kristale na slikah lahko očistite tako, da jih za nekaj ur postavite na močno svetlobo ali luno.

Indigo modra/Vijolična – Čelna čakra

Zmedenost, razsodnost, sposobnost udejanjanja misli, duhovnost.
Je na sredi čela na točki v višini nosnega korena. Čelno čakro, ki je povezana z vizualizacijo, imaginacijo in jasnovidnostjo. Povezana je s šestim čutom. Čelna čakra je sedež modrosti in mesto, kjer je shranjen spomin duše. To je središče duhovnega videnja, intuicije in dojemanja. Čelna čakra vam pomaga razumeti stvari na univerzalni ravni. Prek te točke lahko razvijete razsodnost in sposobnost udejanjanja misli. Iz te čakre izvira ljubezen do svetlobe, barve in lepih podob. Tu je sedež vaše intuicije in pravijo, da so tu zapisana vsa prejšnja življenja, zato ob aktiviranju tega središča lahko dobite prebliske daljnega spomina. Čelna čakra je povezana z angelskim območjem. Vpliva na možganski privesek in avtonomni živčni sistem. Če se počutite zmedeni, čelna čakra morda ni v ravnovesju. Če ta čakra ne deluje pravilno, lahko nastanejo motnje vida – fizično je to lahko slepota, napetost v očeh ali zamegljen vid; lahko pa so to tudi prividi ali halucinacije. Lahko nastanejo tudi glavoboli in druge težave z očmi. To središče lahko kaže gonilno silo vaše duše. Tu lahko vidite pot vaše duše in se zavežete, da ji boste služili.

Možen je tudi orginal - tehnika je olje na platnu, dimenzija 20x30 cm. Cena je 75 eur. 

Slike
Dimenzija 21 x 29,7 cm
Tehnika Art print s kristali Swarovski, imitacija platna

Ezoterika - Energijska slika Čelna čakra

Kako do Brezplačne Dostave

Plačilo po predračunu, poštnina le 2.9€. Brezplačna dostava pa je za vse nakupe nad 55 eur.

Kdaj bo izdelek pri tebi ?

Če je izdelek na zalogi ti ga odpošljemo v 12 urah. Se pravi hitro !

  • 25.90€

Oznake: Ezoterika, Energijska, slika, Čelna, čakra, Energijska slika Čelna čakra kupi pri nas

Vzponi in padci, obdobja dobrega počutja in veselja... kaj hitro spet zapadeš v temna brezna ..
25.90€
Šungit je zelo dober nevtralizator in čistilec. Starost šungita je ocenjena na v..
8.00€
Loading...