Majevsko kadilo Kopal - bela smola

Majevsko kadilo Kopal - bela smola - Lahko naročite tudi po telefonu: na 051/787-637

Kopal je svet domorodnim kulturam Centralne in Južne Amerike. Prižiga se ga ravno tako vse naokoli v cerkvah v Mehiki, in je ravno tako dobro poznan, da ga prižigajo v domovih ob dnevu mrtvih. Govori se, da domače kadilo kopal pomaga dušam najti njihovo pot nazaj, v času njihovega letnega obiska doma.

Kopal ima nežen, sladek in zelo prijeten vonj. Lahko je uporabljen za inspiracijo, priklic, invokacijo, srečo in praznovanje.

Kadilo je namenjeno za spiritualno in energijsko čiščenje prostora in svetlobnega energijskega polja ali aure, kot tudi za zaščito in priklic pozitivnega. Ravno tako vonj kadila kopal bistri in umiri misli, krepi koncentracijo in vpliva na vsesplošno dobro počutje tako posameznika kot okolice.

Postopek za uporabo: Obvezni pripomoček oglje in posodica! Najprej prižgeš oglje, potem dodaš na žareče oglje ščepec ali dva kadila Kopal in se prepustiš nebeškim vonjavam na Zemlji.

Kopal je gumijevo lubje ali smola bele, bledo rumene ali rumenkasto oranžne barve, ki kadar tli na oglju, proizvaja bogate in okusne dišave, z vonjem po boru in limoni. Kopal izvira iz Mehike in Srednje Amerike, kot kadilo so ga že nekoč uporabljala ljudstva v obredih in ceremonijah, in še danes je tako.
Maji, kot tudi druge tradicionalne kulture, prepoznajo bolezni duše ali duha ravno tako kot bolezni telesa in se zavedajo, da vedno obstajajo tako spiritualni kot fizični vzroki.

Moderna medicina začenja sprejemati zdravilne modrosti Majev in drugih starodavnih kultur. Številne znanstvene študije omenjajo povezavo med visokim krvnim pritiskom, artritisom, boleznimi srca, rakom, depresijo, preveliko telesno težo, bulimijo, anoreksijo ter drugimi številnimi boleznimi modernega časa z nerešenim emocionalnim stresom, in potrjujejo, da možganska kemija vpliva na naša mentalna in emocionalna stanja.

Maya Spiritualno čiščenje prostora je namenjeno čiščenju vseh zastalih ali škodljivih spiritualnih energij v prostoru, stanovanju, hiši, poslovnem objektu in okolici, kjer se uporablja Maya kadilo Kopal, molitve in spiritualno zeliščna voda, ki očisti prostor vseh negativinih spiritualnih energij in ga namagneti za najvišje dobro vseh vključenih v stanovanju, hiši, poslovnem prostoru ali okolici.

Zastala spiritualna energija je največkrat posledica negativnih čustev, misli ali dejanj, ki povzročajo vsesplošni stres v prostorih ali okolici, kar seveda močno vpliva na psihofizično stanje vsakega posameznika in se najpogosteje izraža kot notranji nemir, utrujenost, nespečnost, melanholičnost, zaskrbljenost, dvomi, blodnje, strahovi in druga neharmonična stanja telesa, uma, duše in duha.

Če si se ravno na novo preselil-a v čisto novi dom, je priporočljvo očistiti vse spiritualne energije in napore, ki so jih pustili mnogoteri izvajalci, medtem, ko so 'čarali' tvoj nov dom. Če že dolgo živiš v istem stanovanje ali pa si se ravno preselil-a v nenovo stanovanje ali hišo, je še kako pomembno, da se očistijo vseh predhodne neharmonične spiritualne energije, ki so nastale zaradi bolezni, nerazumevanja, ločitve, prepirov, nasilja, zlorabe ali smrti prejšnjih lastnikov, in ki najpogosteje 'prebivajo' v stenah, omarah, preprogah, zavesah, v vratnih ali okenskih okvirih, itd.

V nezračnih, temnih in zapuščenih mestih, prostorih, stanovanjih, hišah in objektih, kjer že dolgo ni bilo 'življenja', se ponavadi naselijo izgubljene duše ali prestrašeni spiriti, ki lahko na različne načine zahtevajo našo pozornost, saj si po večini želijo izvedeti za pot, ki vodi proti Svetlobi in Čisti Ljubezni, in asistenco pri prehodu iz našega fizičnega v njihov pravi spiritualni svet.

Končni namen Maya Spiritualnega čiščenja prostora je priklicati spiritualno energijo v tvoje stanovanje, hišo, poslovni prostor ali okolje, ki bo ustvarila obilje, zdravje, ljubezen, mir, svobodo in srečo ne samo zate, temveč tudi za vsakega posameznika, ki prebiva tam.

Ezoterika - Majevsko kadilo Kopal - bela smola

Kako do Brezplačne Dostave

Plačilo po predračunu, poštnina le 2.9€. Brezplačna dostava pa je za vse nakupe nad 55 eur.

Kdaj bo izdelek pri tebi ?

Če je izdelek na zalogi ti ga odpošljemo v 12 urah. Se pravi hitro !

  • Proizvajalec: TO JE TO
  • Šifra: TO
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 19.90€

Oznake: Ezoterika, Majevsko, kadilo, Kopal, bela, smola, Majevsko kadilo Kopal - bela smola kupi pri nas

Sveti les Palo Santo "Holly Wood" -17%
(Burseara Graveolens) Palo Santo ali »Sveti Les« je naravni les, aromatično ka..
30.00€ 25.00€
Majevsko kadilo Kopal - rumena smola Ni na zalogi
Kopal je svet domorodnim kulturam Centralne in Južne Amerike. Prižiga se ga ravno tako vse naokoli v..
19.90€
Namesto, da iščemo mir in ljubezen v okolici, ga poiščimo v sebi. Samo tam resnično ob..
12.00€
Vas morda že od nekdaj privlačijo kristali? Ali pa imate doma že pravo zbirko kristalov, vendar jih ..
19.00€
Magnetna Zapestnica Hematit - kvadratna -14%
Revmatizem in ostala vnetja v telesu lahko popravimo z uporabo magnetn..
13.99€ 11.99€
KRILATO SONCE z dvema zaščitnicama Buto. Boginja Buto je bila zaščitnica zgornjega Egi..
7.99€
Loading...