-17% Sveti les Palo Santo Holly Wood

Sveti les Palo Santo Holly Wood - Lahko naročite tudi po telefonu: na 051/787-637

(Burseara Graveolens) Palo Santo ali »Sveti Les« je naravni les, aromatično kadilo, že stoletja uporabljeno pri Inkih in drugih domorodnih ljudstvih Andov in Južne Amerike, kot spiritualni pripomoček za zdravljenje, čiščenje in očiščenje, kot tudi za odganjanje zli duhov ali nesreče. Šamani nekoč in danes ga pogosto uporabljajo kot sveto rastlino pri svojih spiritualnih ceremonijah.

Njegove čudovite zdravilne lastnosti so našle pot v preostali del sveta, in danes Palo Santo velja za enega izmed največjih zakladov Matere Zemlje, saj ima zmožnosti zdravljenja tako v fizičnih kot metafizičnih kraljestvih.

V južnoameriških etnobotaničnih sistemih se Palo Santo uporablja za odganjanje mrčesa, za zdravljenje prehlada, astme, alergij, stresa, anksioznosti, morske bolezni, migrene, artritisa, bolečin v vratu, kot tudi za meditacijo in relaksacijo ter spiritualno zdravljenje.

Resnično je neverjetno, da lahko ta »Holly Wood« naenkrat, skozi njegov zdravilni vonj in sveti dim, omogoči energijsko zaščito, odstrani slabe energije, dvigne duha in prinese srečo ter odganja mrčes in zdravi glavobol.

UPORABA:
Za razliko od drugih klasičnih kadil, ki dogorijo popolnoma, pa je lahko Palo Santo prižgan večkrat. Ko prižgeš palico lesa, počakaj in pusti, da gori manj kot minuto in potem ugasni plamen ter se prepusti nebeškim vonjavam na zemlji.

Palo Santo, Bursera graveolens, je aromatično prvobitno drevo, ki izvira iz otokov Galapagos in suhih gozdovov Južne Amerike. Če potuješ vzdolž obale Južne Amerike in Tihega oceana iz Severnega Peruja v Ekvador, lahko ujameš vonj Palo Santa. Če slediš poti vonja boš prišel do Machalilla nacionalnega parka, ki se nahaja v provinci Manabi, na obali Ekvadorja, kjer boš našel največjo koncentracijo Palo Santo dreves v vsej Južni Ameriki. Kot v Peruju, je drevo Palo Santo v Ekvadorju zaščiten z nacionalno vlado in se lahko pobira le pod strogimi pogoji. Ko hodiš po pešpoteh Machalilla narodnega parka, s soncem obsijan, te brakičen zrak iz oceana napolni z aromo smole Palo Santo in te prežame z občutkom miru in spokojnosti.

Palo Santo je bil uporabljen tisoče let v Peruju in Ekvadorju s strani šamanov in zdravilcev. Ko potuješ skozi andsko gorovje, lahko še vedno najdeš šamane, zdravitelje in zdravilce, ki uporabljajo Palo Santo kot del njihovih ceremonij in zdravilnih ritualov, več kot očitno, da je njegova uporaba bolj živa kot kdaj koli v njihovi kulturi. Njegove velike zdravilne lastnosti so našle pot v preostali del sveta, kot eden izmed velikih zakladov Matere Zemlje. Ima zmožnosti tako v fizičnih kot metafizičnih kraljestvih. Palo Santo je celo ujel pozornost zahodnih znanstvenih raziskovalcev zaradi kemijskih lastnosti, ki vsebujejo »limonene in monterpenes«, ki so proučevani, da imajo učinek proti raku.

Resnično je neverjetno, da lahko ta »Holly Wood« naenkrat, skozi njegov zdravilni vonj in sveti dim, omogoči energijsko zaščito, odstrani slabe energije, dvigne duha in prinaša srečo ter odbija mrčes ter pomaga pri glavobolu.

Pakirano: cca 50 g

Ezoterika - Sveti les Palo Santo Holly Wood

Kako do Brezplačne Dostave

Plačilo po predračunu, poštnina le 2.9€. Brezplačna dostava pa je za vse nakupe nad 55 eur.

Kdaj bo izdelek pri tebi ?

Če je izdelek na zalogi ti ga odpošljemo v 12 urah. Se pravi hitro !

  • Proizvajalec: TO JE TO
  • Šifra: TO
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 30.00€
  • 25.00€

Oznake: Ezoterika, Sveti, les, Palo, Santo, Holly, Wood, Sveti les Palo Santo Holly Wood kupi pri nas

Majevsko kadilo Kopal - rumena smola Ni na zalogi
Kopal je svet domorodnim kulturam Centralne in Južne Amerike. Prižiga se ga ravno tako vse naokoli v..
19.90€
Obseg analize: cca 65 – 70 strani (odvisno koliko življenjskih lekcij im..
111.99€
Kopal je svet domorodnim kulturam Centralne in Južne Amerike. Prižiga se ga ravno tako vse naokoli v..
19.90€
Zgodba o B-ju - Pustolovščina uma in duha -5%
Daniel Quinn, avtor nagrajene in priljubljene uspešnice Izmael, nas ponovno zapeljuje v ..
25.00€ 23.75€
Zdravljenje z angeli, knjižica in karte -5%
Vaši angeli varuhi imajo za vas sporočila, ki vam lahko pomagajo ozdraviti vsako področje živ..
19.90€ 19.00€
Nadangel Mihael - Preroške karte -5%
Nadangel Mihael je priljubljen, mogočen zaščitnik in zaupanja vreden vodnik. Pozna vaš..
19.90€ 19.00€
Loading...