Deva Premal & Miten

Deva Premal & Miten

Deva Premal in Miten sta popotnika, ki prinašata starodavno zdravilno moč mantre in čantinga v 21. stoletje. Njuni koncerti in delavnice so več kot glasba, so povabilo v trenutek tišine in meditacije. Njuna glasba je izraz duhovne predanosti. Skupaj živita in ustvarjata že od leta 1991. Za sabo imata že 20 turnej po celem svetu in več kot 1.000.000 prodanih CD-jev. 
Deva Premal je najbolj znana po CD uspešnicah z mantrami in čantanjem. Njeni albumi The Essence, Love Is Space, Embrace, Dakshina in Moola Mantra so na vrhu popularnosti novodobnih lestvic po vsem svetu. 
Miten, po rodu iz Anglije, je bil pevec in komponist že v 70-tih. Pozneje je odkril moč meditacije in zapustil svet rock'n rolla. Osredotočenost na duhovno pot se odraža v njegovih meditativnih, radostnih in senzualnih pesmih, ki so izšle na albumih Strength Of A Rose, Dance Of Life in Blown Away. Album In Concert, sta posnela skupaj z Manosem, nadarjenim glasbenikom, virtuozom na bambusovi flavti. Manose, ki prihaja iz Nepala je njun večleten sopotnik na vseh koncertih. Sledila sta še dva Devina albuma z mantrami: Mantras for Precarious Times in Mantras for turbulent times, ki ga je posnela s tibetanskim menihi. Album Password odraža Devine besede: »Mantre so čarobna gesla, ki transformirajo posvetno v sveto.« Najnovejši album pa se imenuje A deeper light.

Show:
Sort By:

Cosmic Connections - Live

Nova zgoščenka Deve Premal, Mitena in Manosa - v živo iz svetovne turneje ..

16.50€ 13.20€

Password

"Mantre so magični ključi, ki vsakdanje transformirajo v sveto," pravi Deva Premal. Dev..

17.00€ 13.60€

Satsang

Meditacijska glasba (posneto v živo) Čudovita glasba za praznovanje svetega prostora in ti&scaron..

18.00€ 17.00€

Songs for the sangha

Nova zgoščenka Deve Premal & Mitena z mantrami, ki proslavljajo notranje spiritualno poto..

18.40€ 14.72€

Soul In Wonder

Z zgoščenko Soul in wonder se Miten vrača k svojim koreninam, ki združuje rock in blues njego..

17.20€ 13.76€