Heretiki realnosti

Heretiki realnosti - Lahko naročite tudi po telefonu: na 051/787-637

Zahrbtno osvajanje planeta Zemlje s strani nezemeljskih ras in integracija Nezemljanov - apokalipsa, ki se je že zgodila. Zapiski osupljivih duhovnih razkritij osebnih doživetij. 

Spoznajte,  vse, karkoli je bilo pisanega na bazi zemeljske energije, je bilo točno vodeno in postavljeno, da ste bili ujeti, podrejeni in so se vas lastninili.

Se pravi, vse, kar je bilo do sedaj postavljenega, je bilo le zato, da je človek v podrejenem položaju, da služi bogu, božanstvom, vendar temu še zdaleč ni tako. Služiti je prva enota zgrešenosti ali ujetosti. To je tisto nekaj, kar so si reptilska, demonska in različne sektične skupnosti odločile zmanipulirati in ujeti človeštvo, podrediti in ne osvoboditi.

Nebesna energija ne opeva, da morate služiti bogu, ker lahko služite le sami sebi, svojim načelom in skozi svoja načela zorite, se odpirate in nekako prihajate k bogu oz. k božji energiji, ker skozi svojo lastno čast, iskrenost, poštenost, milino, dobrino in toplino rasteta v nekem polju zavedanja in se božji energiji približujete. Takrat lahko govorimo, da ste božja luč in enakopravno polje.

In le tisti, ki dorastejo, dorastete ali bodo dorasli, se bodo približali tej energiji in se potem lahko spajali v celotno polje, ki je božanska luč.

Pričujoča knjiga razkriva kozmični preobrat v avtorjevi notranjosti, kjer na lastni koži opisuje izkušen boj s temo samo zato, ker je sledil klicu prebujajoče kozmične vesti v sebi in so ga poskušali zaustaviti.

Pri tem je spoznal in razkril, da je zlo na Zemlji strogo natančno organizirano in vodeno do vsakega izstopajočega posameznika. Avtor je v petindvajsetih letih prepotoval dele notranje poti skozi duhovno najmočnejše mistične duhovne šole v verskih skupnostih v Sloveniji, ki imajo izgrajena polja za hojo po notranji poti, in razkriva učenje in dogajanje v njih. Na koncu je spoznal, da je vse to bilo potrebno, vendar je bilo to potrebno opustiti, če hočeš slediti svojim načelom, iskrenosti in poštenosti.

Če ne sledite glasu vesti o sebi, na svoji življenjski poti ne boste imeli skušnjav, saj ste se zapisali skušnjavcu in področju teme vas pusti pri miru. Za takšno vrsto ljudi knjiga ni primerna, saj jih bo po nepotrebnem vznemirila. Če pa ste radikalen iskalec resnice in hočete vsaki stvari priti do dna, potem je knjiga namenjena prav vam kot prvovrsten učbenik s kopico izkušenih modrosti, ki bodo marsikomu poravnale življenjske poti, saj se je modro učiti iz izkušenj drugih.

Avtorju je bilo med drugim podarjeno tudi gledanje v kraljestvo statike, popolne nebeške svetove enosti v sebi, onkraj časovnih in prostorskih meja. Gledanje onkraj nebeške pregrade je prava dragocenost in redkost, saj se zdi, da do sedaj ni bilo zaslediti še nobenega Slovenca, ki bi podrobneje pisal o tej izkušnji.

Ezoterika - Heretiki realnosti

Kako do Brezplačne Dostave

Plačilo po predračunu, poštnina le 2.9€. Brezplačna dostava pa je za vse nakupe nad 55 eur.

Kdaj bo izdelek pri tebi ?

Če je izdelek na zalogi ti ga odpošljemo v 12 urah. Se pravi hitro !

  • Šifra: Pri
  • Avtor: Renato Korošec
  • Vezava: Trda vezava
  • Leto izida: 2015
  • ISBN: 9789612832193
  • Št.strani: 229 strani
  • Format: 15,00 x 21,50 cm
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 24.00€

Oznake: Ezoterika, Heretiki, realnosti, Heretiki realnosti kupi pri nas

Naučite se ljubiti -5%
Soavtorja knjige Naučite se ljubiti sta Eileen Caddy, pisateljica in soustanoviteljica fundacije Fin..
21.90€ 20.81€
Svetovna in slovenska uspešnica ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek ni le knjig..
27.90€
Edino pomembno: Druga knjiga iz serije Pogovori s človeštvom -5%
Življenje ima tovrsten pomen in poslanstvo, vendar se zdi, da ga je v tisočih letih resnično doumela..
26.70€ 25.36€
V vsakem izmed nas je velika moč. Kako velika? Ravno prav, da z njeno pomočjo lahko ustvarimo vse, p..
23.60€
Angeli Atlantide -5%
Dvanajst mogočnih sil, ki vam bodo na vekov veke spremenile življenje. Svetovno priznani britansk..
25.90€ 24.61€
Igra zavesti - Adamus Saint Germain Ni na zalogi
NAJNOVEJŠA SPOROČILA MOJSTRA ADAMUS SAINT-GERMAINA, KI VAM LAHKO SPREMENIJO ŽIVLJENJE Knji..
27.60€
Loading...