99 slastnih Tajčinih receptov

V Knjigi '99 slastnih Tajčinih receptov,' boste našli zdrave, slastne in enostavne recepte. Glavne jedi imajo vegetarijansko alternativo za tiste, ki niste pripravljeni za popolnoma vegansko hrano.
 

Knjiga vsebuje:

– 99 enostavnih receptov,
– od njih je 74 jedi brez glutena,
– 97 veganskih jedi,
– 2 vegetarijanski jedi

V knjigi so recepti za:

– zajtrke
– smoothieje
– juhe
– glavne jedi
– solate
– namaze
– in najboljše – sladice

Predvsem pa sem vse jedi pripravila z ljubeznijo in želim, da tudi vi sebe in svoje najbližje pocrkljate z njo.


RECENZIJA: 
Kot nutricionistka za zdravo rastlinsko prehrano se redno srečujem z ljudmi, ki želijo korenito spremeniti način prehranjevanja in življenja. Pogosto opažam zaskrbljenost na obrazih in rahlo zmedenost, ko omenim njim neznane sestavine ali nove načine priprave živil. Potem sledi vprašanje: »Ali mi lahko svetujete kakšno dobro knjigo z recepti v slovenskem jeziku?« Z besedo ‘dobro’ ponavadi hočejo reči, naj bo hrana zdrava in hkrati okusna, saj jih je strah, da novi način prehranjevanja ne bi zadovoljil njihovih brbončic.

Zato sem izjemno hvaležna Tajči, ki s svojo ljubeznijo, kreativnostjo, svežino in koristnimi informacijami, ki jih najdemo v njeni novi knjigi, olajša tudi moje delo. Knjiga je namenjena vsem, ki želijo narediti nekaj zase in za svojo družino ter se zavedajo, da je hrana naše zdravilo. S polnovredno rastlinsko prehrano bomo dobili nujno potrebne hranilne snovi, počutili se bomo bolj vitalne in zdrave, imeli bomo več energije in veselja do življenja. Ob pestrih in mavričnih receptih, ki jih je zelo preprosto pripraviti, se bo marsikdo zelo zabaval in pridobival nove ideje za kulinarično ustvarjanje. Hkrati bo z lahkoto naučil svoje otroke, kaj pomenita zdrava prehrana in življenje v sožitju z naravo.

Vsak recept lahko prilagodite lastnim potrebam, glede na trenutno zdravstveno stanje, konstitucijski tip, letni čas in zahteve po določenih hranilih; potrebujete samo malo domišljije in ščepec kuharskih izkušenj. Zelo sem vesela, da je v knjigi veliko idej, kako zaužiti čim več zelene listnate zelenjave, saj je večina ljudi poje premalo. Po začetnih korakih, ko nam zdrava prehrana postane nekaj samoumevnega, lahko še dodatno eksperimentiramo, v smutije dodajamo več zelenja in manj sadja, zmanjšamo vnos soli, sladkorjev in maščob.

Veliko vegetarijancev in veganov začne svojo rastlinojedsko pot iz etičnih razlogov, zaradi sočutja do ljudi, živali in planeta Zemlje, ampak sproti pozabijo, da je treba tudi dobro poskrbeti za lastno telo in njegove resnične potrebe. Iz tega razloga lahko pride do pomanjkanja nekaterih hranilnih snovi. S to knjigo čudovitih receptov, ki jo držite v rokah, boste pridobili dodatno modrost o rastlinski prehrani in njenih neomejenih možnostih. Hkrati boste ves čas uživali v rapsodiji prvinskih in polnovrednih okusov. Dodatni bonus so sladice, s katerimi se lahko sladkate brez slabe vesti. Knjigo 99 slastnih Tajčinih jedi priporočam vsem, ki iščete preproste in zdrave recepte, sestavljene z veliko ljubezni in hvaležnosti.

(Jelena Dimitrijević - holistična svetovalka za zdravo rastlinsko prehrano, certificirana nutricionistka)

Knjige - 99 slastnih Tajčinih receptov

Kako do Brezplačne Dostave

Plačilo po predračunu, poštnina le 2.9€. Brezplačna dostava pa je za vse nakupe nad 55 eur.

Kdaj bo izdelek pri tebi ?

Če je izdelek na zalogi ti ga odpošljemo v 12 urah. Se pravi hitro !

  • Proizvajalec: Založba Avrora
  • Šifra: Avro
  • Vezava: Mehka vezava
  • Leto izida: 2018
  • ISBN: 9789612881511
  • Št.strani: 141 strani
  • Format: 21,0 x 21,0 cm
  • Publication Date: March 7, 2018
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 27.90€

Oznake: Knjige, slastnih, Tajčinih, receptov, 99 slastnih Tajčinih receptov kupi pri nas

Vzgoja hčera -3%
V VSEH OBDOBJIH POHVALITE NJENE DOSEŽKE Dekleta v vseh obdobjih potrebujejo starše, da jih..
24.80€ 24.00€
Obseg analize: cca 65 – 70 strani (odvisno koliko življenjskih lekcij im..
111.99€
Kaj nam prinese osebna numerološka analiza? Pregledno urejena knjižica prinaša vpog..
55.00€
Meso je problem! Tehtni argumenti za uživanje rastlinske hrane -5%
Ljudje po vsem svetu se vedno bolj iskreno zanimajo za prehrano in ohranjanje zdravja. Zakaj? Zato, ..
27.95€ 26.55€
Loading...