Sokovnik Angel 7500

Sokovnik Angel 7500 - Lahko naročite tudi po telefonu: na 051/787-637

SOKOVNIK ANGEL 7500 JE NAJKVALITETNEJŠI SOKOVNIK NA SVETOVNEM TRŽIŠČU. OMOGOČA MAKSIMALEN IZKORISTEK PRI SOČENJU TAKO ZELENOLISTNATE KOT GOMOLJNATE ZELENJAVE IN SADJA.

Velja za enega najboljših sokovnikov na svetovnem tržišču in bo zaradi svojega izjemnega delovanja zadovoljil še tako zahtevnega uporabnika. Rezultati sočenja kažejo, da je zaradi delovanja dvojnih zobnikov sposoben izsočiti maksimalno količino soka, predvsem iz korenčka in zelenolistnate zelenjave, zaradi česar je pulpa po sočenju izredno suha.

Sokovnik Angel 7500 je iz nerjavečega jekla in deluje z nizkimi vrtljaji, ima namreč 82 obratov v minuti in zaradi tega ohranja vsa hranila (vitamine, minerale, antioksidante) v izsočenem soku. Sokovnik Angel 7500 deluje s pomočjo dvojnega zobnika, ki deluje v prvi fazi tako, da sestavine grobo zmelje, v drugi fazi pa jih popolnoma stisne, zaradi česar je pulpa izredno suha in količina izstisnjenega soka maksimalna. Sokovnik izjemno dobro soči listnato zelenjavo (ohrovt, solate, blitvo, špinačo, koprive, zelišča), pšenično in ječmenovo travo ter kalčke, prav tako zelo dobro soči gomoljnato zelenjavo (korenje, rdeča pesa, kumara, buče, ..) in sadje (jabolka, ribez, hruške,..). Sokovnik Angel 7500 omogoča tudi pripravo tofuja in zelenjavnih paštet.

Sokovnik Angel, model 7500 ima tudi pri dodatni obremenitvi sposobnost reverznega vrtenja, s čimer se prepreči nadaljna obremenitev v sokovniku, da se ne zlomi sito.

Sokovnik Angel je izjemno lahko očistiti, saj je sestavljen iz štirih delov. Priporočamo, da se sokovnik očisti takoj po uporabi, v kolikor pa nimate te možnosti, pa dele sokovnika namočite v vodo. Za temeljito čiščenje pa dele sokovnika namočite v jabolčni kis in jih temeljito zdrgnite s krtačko.

Tehnične lastnosti:

  • Moč: 150 W
  • Teža: 9,4 kg
  • Dimezije: 194 x 488 x 263 mm (š x d x v )
  • Garancija: 5 let motor / 3 leta deli

Plačilo: po PREDRAČUNU ali PAY PALU.

Kuhinjski aparati - Sokovnik Angel 7500

Kako do Brezplačne Dostave

Plačilo po predračunu, poštnina le 2.9€. Brezplačna dostava pa je za vse nakupe nad 55 eur.

Kdaj bo izdelek pri tebi ?

Če je izdelek na zalogi ti ga odpošljemo v 12 urah. Se pravi hitro !

  • Proizvajalec: ANGEL
  • Šifra: Barb
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 1,285.00€

Oznake: Kuhinjski, aparati, Kuhinjski aparati, Sokovnik, Angel, 7500, Sokovnik Angel 7500 kupi pri nas

SOKOVNIK SANA by OMEGA Ni na zalogi
DOBAVA PO NAROČILU! Pridržujemo si pravico do spremembe cene ob naročilu. Sokovnik Sana juic..
409.00€
SOKOVNIK TRIBEST SLOWSTAR -5%
TRIBEST SLOWSTAR JE ODLIČEN SOKOVNIK ZA SOČENJE SADJA, ZELENOLISTNATE IN GOMOLJASTE ZELENJAVE. ..
399.90€ 379.90€
Loading...