Maya amulet SMRT

Maya amulet SMRT - Lahko naročite tudi po telefonu: na 051/787-637

Ključne besede: Predaja, osvoboditev, smrt, transmutacija, odpuščanje, konec, razkritje, starodavni, predniki, izenačitev, priložnost, hvaležnost, namen, vodstvo, večnost, nesmrtnost v obrazu spremembe, transformacija, veliki cikli, jasnost in ponovno rojstvo, preporod spiritualnosti.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.

Cikel življenja, smrti in ponovnega rojstva, ki prebuja razumevanje, da je smrt le božanska črta, za katero se življenje nadaljuje. Smrt je del življenja. Če nič ne umre, se nič ne more roditi. Življenje je cikel. Vse je življenje. Vse je cikel. Smrt je samo ena izmed njegovih obrazov. Kame te prosi, da spustiš in pustiš svoj strah do smrti in izgube ter, da odpuščaš. Deluj z ljubeznijo, da boš uresničil spremembo in poveži vse izgubljene niti. Dopusti, da se zgodi konec, z namenom, da se ustvari nov začetek.

Spomni se na vse svoje prednike in bodi hvaležen za tisto, kar so ti zapustili. Vedi in ne pozabi, da del tebe že zdaj in od nekdaj večno živi, in da ustvarjaš svojo pot nazaj k Božanskemu, zato postani zaveden dragocenosti svojega življenja tukaj in zdaj in prepoznaj svojo lastno nesmrtnost v obrazu spremembe. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja ter začuti kozmično večnost v sebi in svoji okolici.

Smrt, za razliko kot je videna pri drugih kulturah, pri Majih predstavlja koristno energijo, saj je to dimenzija, kjer živijo naši predniki, kjer najdemo pravi mir in harmonijo, in kjer ne obstaja tekmovalnost, ambicije in trpljenje. Je podobno raju ali paradižu v Zahodni kulturi.

Amuleti - Maya amulet SMRT

Kako do Brezplačne Dostave

Plačilo po predračunu, poštnina le 2.9€. Brezplačna dostava pa je za vse nakupe nad 55 eur.

Kdaj bo izdelek pri tebi ?

Če je izdelek na zalogi ti ga odpošljemo v 12 urah. Se pravi hitro !

  • 10.00€

Oznake: Energijski, nakit, Energijski nakit, Maya, amulet, SMRT, Maya amulet SMRT kupi pri nas

Nova Resničnost 2013 -5%
Vabim te, da se odpraviš na magično popotovanje z mano v nepoznano in stopiš na pot sr..
49.00€ 46.55€
Ključne besede: Seme, mreža, prepletenost, notranja jasnost, sejanje manifestacije, samorazvoj, plod..
10.00€
Maya amulet OPICA Ni na zalogi
Ključne besede: Nit Usode, igra, magija, iluzija, nedolžnost, spontanost, notranji otrok, humor, opi..
10.00€
Loading...