Maya amulet SOVA

Maya amulet SOVA - Lahko naročite tudi po telefonu: na 051/787-637

Ključne besede: spraševanje, inteligenca, neustrašnost, milost, zaupanje, notranji glas, starodavna modrost, mistično sprejemanje, božanska komunikacija, zlati steber, kozmična zavest, učenje in razumevanje jezikov iz drugih svetov, brodnikova palica, radovednost, greh in pomilostitev, iskanje za izražanje in posredovanje, odpuščanje in osebno služenje.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.

Sova je modrost preteklosti, ki se ukvarja s karmičnim čiščenjem. Bojevnik Ti daje pogum in moč razuma ter je povezan s starodavnimi spomini. Prisluhni svojemu srcu in notranjemu glasu ter postani mavrični bojevnik miline in resnice.

Moč Sove je kozmična modrost, inteligenca, neustrašnost in samota. Ta simbol v tebi aktivira vedenje, da si član vesolja. Ko prilagodiš svoje fizično telo na višjo frekvenco, boš z lahkoto telepatsko komuniciral z drugimi življenjskimi oblikami, kot so rastline, živali, kristali, angeli in druga bitja vesolja. Prisluhni svojemu srcu in notranjemu glasu ter vedi, da so vsa bitja tvoji bratje in sestre. Prepoznaj jih kot sebi enake, saj bodo tako bolj uživali v tvoji družbi, kot če jih poveličuješ ali vidiš kot sebi drugačne. Bodi pogumen mavrični bojevnik miline in v ospredje prikliči svoje strahove ter usmeri pozornost na vse tisto, kar lahko ustvariš sam. Primeren čas, da se ločiš od tistih stvari in ljudi, ki nič več ne služijo tvojemu namenu. Ko boš z ljubeznijo dovršil te odnose in pripeljal projekte do konca, se boš počutil mnogo bolje. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja ter začuti prostranost vesolja v sebi ter svoji okolici.

Amuleti - Maya amulet SOVA

Kako do Brezplačne Dostave

Plačilo po predračunu, poštnina le 2.9€. Brezplačna dostava pa je za vse nakupe nad 55 eur.

Kdaj bo izdelek pri tebi ?

Če je izdelek na zalogi ti ga odpošljemo v 12 urah. Se pravi hitro !

  • 10.00€

Oznake: Energijski, nakit, Energijski nakit, Maya, amulet, SOVA, Maya amulet SOVA kupi pri nas

Nova Resničnost 2013 -5%
Vabim te, da se odpraviš na magično popotovanje z mano v nepoznano in stopiš na pot sr..
49.00€ 46.55€
Ključne besede: Jaguar, mag, čarovnik, začarati, brezčasnost, dovzetnost, integriteta, zdravljenje, ..
10.00€
Ključne besede: Vedenje, znanje, zdravljenje, dovršitev, portal, harmonija, narava, št..
10.00€
Ključne besede: Seme, mreža, prepletenost, notranja jasnost, sejanje manifestacije, samorazvoj, plod..
10.00€
Loading...