-8% Ogrlica Spirala 7 čaker

Ogrlica Spirala 7 čaker - Lahko naročite tudi po telefonu: na 051/787-637

Spirala je eden najstarejših znanih simbolov na svetu. Predstavlja koncept rasti, širitve in kozmične energije. Spirala predstavlja obe, sončno in lunarno, moško in žensko energijo.

Sedem kristalov za sedem čaker (energetskih centrov v telesu), za ravnovesje v telesu. V telesu, ki je v ravnovesju ni prostora za bolezen, strahove ipd.

LAPIS LAZULI: Pomaga pri alergijah, vnetjih, krčih, bolečih menstruacijah, pri vročini, glavobolu, visokem pritisku, pomirja celo pri pikih in vbodih insektov. Najbolj je učinkovit pri zdravljenju bolezni grla in pljuč. Zelo močno namreč deluje na grleno čakro. Preprečuje razvade in odvisnosti, izboljša sposobnost vizualizacije in izražanja, bogati in spodbuja duhovno rast, odganja depresije in strahove, vliva pogum in krepi samostojnost.

AMETIST: Umirja, pomaga pri duševni napetosti in živčnosti ter blaži strahove. Krepi celoten organizem in imunski sistem ter uravnava raven sladkorja v krvi. Pomaga pri slabokrvnosti, nizkem krvnemu tlaku, notranjih poškodbah, oteklinah in pri različnih odvisnostih (kajenje). Spodbuja intuicijo, krepi samozavest in smisel za realnost.

RDEČA KORALA: Uravnoteža energije. Ugodno deluje na splošno telesno počutje, pomaga pri kožnih boleznih, artritisu in anemičnosti. V nekaterih delih sveta verjamejo, da nas obvaruje pred slabimi mislimi drugih. Njen eliksir ponekod pijejo za zmanjšanje epileptičnih napadov.

AHAT: Pomaga pri glavobolu, obolenjih oči in kože ter vrtoglavici. Ugodno deluje pri opeklinah in bolečinah v križu. Krepi mehur in črevesje ter nas očisti strupov. Pomaga pri depresiji, spodbuja iniciativo in pogum, vliva samozavest. Ohranja vitalnost, zdravje in mladosten videz ter skrbi za dolgo življenje. Velja, da med nosečnostjo ščiti bodočo mater in otroka.

ŽAD: Pomaga pri zdravljenju telesa še posebaj pri zdravljenju diabetesa, visokega krvnega tlaka, bolezni srca in ožilja ter ledvičnih obolenjih. Odpravlja trebušne krče. Stabilizira čustvena stanja ter prinaša srečo, prijateljstvo in zvestobo, zato ga ponekod uporabljajo tudi kot talisman.

KAMENA STRELA: To je kamen z izredno močjo in energijo. Spodbuja vse, kar čutimo. Oddaja ogromno pozitivne energije, zato je primeren kamen za meditacijo. Poleg tega odpira globljo zavest ter spodbuja razvoj mističnih in duhovnih sposobnosti. Uravnoveša, odpira in razkraja čustvene blokade. Umirja živčni sistem, pomaga pri telesni in duševni izčrpanosti, usmerja in spodbuja k delovanju.

JASPIS: Pomaga pri obolenjih jeter, srca in ožilja ter pri diabetesu. Uravnava delovanje hormonov, krepi imunski sistem in vitalnost, ugodno deluje na prebavo in ledvica. Pomirja čustvene pretrese, daje nam energijo in moč ter pomaga pri ozemljitvi.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Energijski nakit - Ogrlica Spirala 7 čaker

Kako do Brezplačne Dostave

Plačilo po predračunu, poštnina le 2.9€. Brezplačna dostava pa je za vse nakupe nad 55 eur.

Kdaj bo izdelek pri tebi ?

Če je izdelek na zalogi ti ga odpošljemo v 12 urah. Se pravi hitro !

  • Šifra: Harmonija
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 11.90€
  • 11.00€

Oznake: Energijski, nakit, Energijski nakit, Ogrlica, Spirala, čaker, Ogrlica Spirala 7 čaker kupi pri nas

Uhani za ravnovesje v telesu - 7 kristalov za 7 čaker -14%
Sedem kristalov za sedem čaker (energetskih centrov v telesu), za ravnovesje v telesu. V telesu, ki ..
6.99€ 6.00€
Uhani za ravnovesje v telesu (solzica) - 7 kristalov za 7 čaker -14%
Sedem kristalov za sedem čaker (energetskih centrov v telesu), za ravnovesje v telesu. V telesu, ki ..
6.99€ 6.00€
Uhani Rdeča korala - kocka -13%
Rdeča korala uravnoteža energije. Ugodno deluje na splošno telesno počutje, pomaga pri kožnih..
6.90€ 6.00€
Ogrlica Školjka in Kamena strela -4%
Školjke so aspekt ženske energije, ki omogočajo uravnovešanje jin in jang energije in ..
22.90€ 22.00€
Ščepec Védenja - zamolčane zdravilne moči začimb TV -5%
V Ščepcu rešitve ste izvedeli, kakšne pozabljene moči se skrivajo v z..
38.00€ 36.00€
Nihalo Izis 4 -18%
Nihalo Izis 4 je vsestransko uporabno, lahko ga uporabljamo za preiskave škodljivih sevanj, i..
24.90€ 20.50€
Sedem kristalov za sedem čaker (energetskih centrov v telesu), za ravnovesje v telesu. V telesu, ki ..
10.49€
Loading...